Logo Advieskantoor Noorderkempen

Bank

Als erkend AXA-bankagent adviseren we u graag over de mogelijkheden van financiële transacties, kredieten, sparen en beleggen.

We delen onze financiële expertise zowel met particulieren als met professionals.
axa-crelan
krediet

Kredieten

Een krediet is een heel persoonlijke kwestie. Daarom vertrekken we bij een simulatie ook altijd vanuit uw standpunt. Wat is er al? Waarvoor wilt u het geld gebruiken? Wat zijn de eventuele risico’s?

Omdat we veel belang hechten aan juist advies, geven we dat ook met plezier. Zelfs als u (nog) geen klant bent. We zorgen ervoor dat u na ons gesprek de goede beslissing kan nemen. Dat u weet hoever u kan springen.

Wilt u advies over uw unieke situatie?  Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak.  En ja, ook als niet-klant bent u meer dan welkom!
Maak een afspraak

Beleggingen

Er bestaan heel wat vooroordelen over beleggen.  Dat er veel geld voor nodig is (onwaar), dat het alleen is weggelegd voor mensen met kennis van zaken (onwaar), dat u dat best doet met geld dat u niet nodig hebt (waar).

Om te beleggen bij Advieskantoor Noorderkempen, heeft u geen kapitalen nodig. U kunt al beleggen vanaf 25 euro per maand. Een groter bedrag geeft andere mogelijkheden, dat leggen we graag uit. Maar wij geloven dat iedereen kan beleggen.

Om te beleggen is er kennis van zaken nodig. Dat klopt. Maar die kennis moet u niet per se zelf hebben. We adviseren u in de zoektocht naar het juiste beleggingsplan en onze partners nemen het van daar over. Voor het beheer van uw vermogen werken we samen met verschillende vermogensbeheerders.

axa

Bij Advieskantoor Noorderkempen geven we u gratis advies. Niet alleen de eerste keer, maar ook in onze periodieke opvolgingsgesprekken. Wanneer u vragen hebt over uw beleggingsportefeuille, kan u altijd bij ons terecht. Samen zorgen we ervoor dat we uw kapitaal op lange termijn beschermen tegen inflatie en waardevermindering.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Maak dan een afspraak en kom eens langs voor een goed gesprek. Er kan meer dan u denkt!

Maak een afspraak
beleggingen
dagelijks bankieren

Dagelijks bankieren


AXA homebanking
Heeft u graag vrijblijvend wat meer informatie
over onze producten en diensten?
Maak een afspraak
Advieskantoor  Noorderkempen
Venusstraat 30
2960 Brecht
03 313 82 51
info@advieskantoornoorderkempen.be
Openingsuren (zonder afspraak)
Maandag:
09:00 tot 12:30 - op afspraak
Dinsdag:
09:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Woensdag:
09:00 tot 12:30 - gesloten
Donderdag:
09:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Vrijdag:
09:00 tot 12:30 - op afspraak
Zaterdag en zondag:
gesloten
cross