Logo Advieskantoor Noorderkempen

Over ons

AXA Bank Brecht is een gevestigde waarde in Brecht en omgeving. Sinds 1964 geven we ons beste advies, over verschillende generaties heen. Het is dan ook heel fijn om te merken dat intussen ook de huidige generatie vertrouwen in ons heeft.  Om de lokale voetafdruk te vergroten, bundelden we de krachten in 2022 met AXA Bank Sint-Lenaarts. Na een grondige verbouwing van het kantoor in Brecht namen we daar onze intrek en werd het kantoor in Sint-Lenaarts definitief gesloten. Sindsdien varen we onder de vlag Advieskantoor Noorderkempen. Zo breidt onze expertise uit, maar behouden we wel dezelfde filosofie. En bieden we uiteraard dezelfde service.

We vertrekken steeds vanuit uw unieke situatie. Of het nu gaat om een professionele verzekering, een beleggingsadvies of een woonkrediet: altijd advies op maat.

Bij ons maakt u snel een afspraak. Of het nu om beleggingsadvies gaat of om een krediet, we maken heel graag een persoonlijke simulatie gebaseerd op uw situatie. Onze simulaties zijn altijd perfect afgestemd op u, uw leven en wat belangrijk is voor u.

We zijn dan ook trots om als adviseurs onze expertise met u te delen. Op die manier bieden we altijd de beste producten aan en garanderen we de perfecte oplossing.

Biografie

Wim en Steven, Steven en Wim. Twee kantoordirecteurs met de neus in dezelfde richting. In uw richting. Maar wie zijn ze eigenlijk?

Allebei onderlegd in financiën en verzekeringen, met elk hun specialiteiten.

Steven Van Bavel ging van boekhouden – informatica over bachelor financie- en verzekeringswezen naar commercieel adviseur bij BNP Paribas Fortis. Om daarna de stap te zetten naar kantoordirecteur van AXA Bank Brecht.

Wim Van Soens wint op ervaring: actief in de bank- en verzekeringssector sinds 1995. Na zijn studies tot boekhouder – fiscalist en verzekeringsmakelaar startte hij als kantoorhouder bij Fintro om daarna AXA Bank Sint-Lenaarts te leiden.

Samen verwezenlijkten ze in 2021 de fusie tussen AXA Bank Brecht en AXA Bank Sint-Lenaarts. En samen staan ze voor u klaar bij Advieskantoor Noorderkempen.

Benieuwd hoe ze uw situatie inschatten? Maak snel een afspraak!
Contacteer ons

Waarom voor ons kiezen?

Onafhankelijk advies

Door goede samenwerkingen met al onze partners, kunnen we ons aanbod perfect afstemmen op uw situatie. Zo geven we steeds het beste advies, rekening houdend met uw risico’s, prioriteiten en dromen.

Authenticiteit

AXA Bank is sinds 1950 een gevestigde waarde in de regio. Ook na de bundeling van de krachten blijven we uw vertrouwd gezicht. Samen staan we klaar voor u.

Klant centraal

Bij Advieskantoor Noorderkempen bent u geen nummer. We kennen u bij naam, we zijn oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal. We garanderen dan ook het beste product te kunnen adviseren in functie van uw situatie.

Bereikbaarheid

We zijn zowel letterlijk als figuurlijk enorm bereikbaar. Centraal in het dorp van Brecht (u weet wel, daar op die hoek). Maar ook figuurlijk zijn we heel makkelijk te bereiken. Een afspraak maken is erg makkelijk én we maken graag tijd voor u. Altijd gratis, altijd vrijblijvend.
Advieskantoor  Noorderkempen
Venusstraat 30
2960 Brecht
03 313 82 51
info@advieskantoornoorderkempen.be
Openingsuren (zonder afspraak)
Maandag:
09:00 tot 12:30 - op afspraak
Dinsdag:
09:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Woensdag:
09:00 tot 12:30 - gesloten
Donderdag:
09:00 tot 12:30 - 13:30 tot 17:00
Vrijdag:
09:00 tot 12:30 - op afspraak
Zaterdag en zondag:
gesloten
cross